Pedofil som misshandlade 200 barn dödade i fängelse av kollegor

Huh. Läs Mer

Hur länge ska du vänta efter ett uppehåll för att börja träffa igen?

Är det hälsosammare att vänta och låta dig läka efter en upplösning, eller skulle du dra dig tillbaka till din soffa och Netflix bara betyda att du agerar av rädsla? Du vill inte gå vidare för tidigt men du vill inte vänta för länge! Om du försöker ta reda på när du ska börja träffa igen, [& hellip;] Läs Mer

Hur man gör en kille svartsjuk även om du verkligen inte borde

Låt mig börja med att säga att det aldrig är en bra idé att försöka göra någon avundsjuk. Det är ett spel och inte så trevligt. Du ska inte behöva röra med någons huvud för att de ska gilla dig. Men om du ska göra det kan du lika gärna göra det rätt. Här är [& hellip;] Läs Mer

Jag blev av kärlek med min pojkvän men jag planerar aldrig att lämna honom - här är varför

Jag är säker på att vi aldrig kommer att gå varandra. Det är därför jag inte lämnar honom trots att jag vet att kärleken är borta: Läs Mer

Missouri-kvinnan jagade och dödade mannen som mördade sin 16-åriga bror

Hon tänkte inte låta mannen komma undan rättvisan. Läs Mer

Jag behöver en man som kan hantera min typ av galna

Om du behöver en man som kan hantera dina galna, läs det här. Läs Mer

Dessa kroppsbyggande björnar gjorda av bröd är de sötaste kolhydraterna någonsin

HERREGUD!! Läs Mer

Han behöll sin dejtingsprofil aktiv även om vi var ett par - WTF?

Tyvärr behöll den här killen sin dejtingsprofil trots att vi var ett par. Läs Mer