Yttrande: Varje tjej borde gå igenom en promiskuös fas

Anledningar till varför du ska gå igenom en promiskuös fas. Läs Mer

Jag kan få någon kille att gilla mig genom att göra dessa 11 saker

Att få någon kille att gilla mig är en lek. Här är vad jag gör: Läs Mer

15 tecken på att du daterar en total Cheapskate

Pengar är verkligen inte allt, men om din kille vägrar att spendera något av hans på dig är det något att oroa sig för. Det är en sak om han legitimt går sönder eller sparar till ett hus för din framtid, det är en annan om han bara är rent billig. Så här kan du se skillnaden mellan de två - för om [& hellip;] Läs Mer

Yttrande: Att flytta för snabbt är ett bra sätt att förstöra ett förhållande

Det är därför jag hellre vill ta saker långsamt istället för att skynda mig först i kärlek: Läs Mer

Om han sätter dig igenom den här skiten, bröder han dig

Här är några andra tecken på att du antagligen borde sluta följa deras spår: Läs Mer

9 tecken på att han inte bara gillar dig, han är direkt besatt av dig

Uppenbarligen vill du träffa en kille som är intresserad av dig, men det finns en tunn gräns mellan att tycka om dig och att vara direkt besatt av dig. Läs Mer

Det finns nu ett vin som heter 'Sh! TShow' The Accumately Sums Up 2020

Jag har aldrig sett en mer perfekt drink. Läs Mer

8 saker du bör säga innan 'Jag älskar dig'

Det är viktigt att berätta för killen du är med hur du mår, men det finns saker du bör säga innan 'Jag älskar dig' som definitivt kommer att visa en kille att du är engagerad, dedikerad och känner tur att vara med honom . Innan du släpper L-bomben vill du släppa dessa först: 'Du har en kick [& hellip;] Läs Mer